این گیاه درختچهای و خزنده است و در جلوی برگها پیچک دارد. میوه انگور به دو دسته دانه دار و بدون دانه تقسیم می شود.این مقاله درباره انگور عسگری زرد با طعم مطلوب داراب رنگ بندی های مختلف است.
انگور عسگری زرد
انگور احتمالاً یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین گیاهان میوه ای است که در ایران و کشورهای خاورمیانه رشد می کند. ایران یکی از کشورهایی است که برای مقاصد تجاری انگور کشت می کند. انواع مهمی از ویژگی های کسب و کار محلی موجود است.
انگورهای بی دانه قرمز و سبز اندازه کوچک تا متوسط دارند و به شکل گرد تا کمی مستطیل هستند. رنگ انگور بدون روغن زیتون، قرمز یا سبز، بسته به شرایط تنوع و شرایط رشد محلی میتواند بسیار متفاوت باشد. اما معمولا رنگ آن عمیق تر از نور است. پوست آنها نیز نازک است. این شرایط باعث شد تا انگورهای قرمز و سبز بدون هسته در سراسر جهان محبوبیت زیادی داشته باشند و بسیاری از شرکت ها و وب سایت های بزرگ آن را در بین محصولات خود عرضه می کنند.
این میوه 11 جنس و بیش از 600 گونه در این خانواده وجود دارد. . این میوه در مناطقی با حداکثر دمای بیش از 40 درجه سانتیگراد و حداقل کمتر از 15 درجه زیر صفر بهترین رشد را دارد. ایران دهمین تولیدکننده انگور در جهان است
برداشت انگور بر خلاف جاهای دیگر که به یکباره و در مدت زمان معین برداشت می شود، در آبیز به دلیل تنوع و زودرس و دیر رسیدن محصول به صورت متوالی و مستمر و در مدت یک ماه و شاید هم بیشتر طول می کشد انگور برای درمان اسهال خونی، تصفیه خون، رفع یبوست، درمان ورم معده و التهاب روده موثر است.
کشت انگور در ایران از سال 2000 قبل از میلاد آغاز شد و تا کنون ادامه دارد. انواع انگور معروفی مانند انگور عسکری وجود دارد که ایران یکی از بزرگترین صادرکنندگان انگور عسکری است.
انگور در آب و هوای معتدل در سراسر جهان از جمله اروپای جنوبی، آسیا، آفریقا، استرالیا و آمریکای شمالی و جنوبی کشت می شود. آنها به دلیل محتوای بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدانی خود دارای مزایای سلامتی فراوانی هستند. انواع مختلفی از انگور از جمله سبز، قرمز، سیاه، زرد و صورتی وجود دارد که به صورت هسته دار و بدون هسته وجود دارد.
انگور بخش مهمی از کشاورزی ایران بوده است. ایران یازدهمین تولیدکننده انگور و سومین صادرکننده کشمش است. بیش از 400 رقم رسمی انگور در نقاط مختلف کشور کشت می شود.
در ایران در بیش از 310000 هکتار از اراضی کشور بیش از 3 میلیون تن انگور تولید می شود. برخی از ارقام رایج در ایران عبارتند از: انگور بیدانه قرمز و سبز، پیکامی ایرانی، شاهرود و عسکری.
قزوین بزرگترین تولید کننده و صادرکننده انگور در ایران است و در آن استان های دیگری مانند فارس، خراسان و آذربایجان شرقی وجود دارد.
این رقم انگور از پرطرفدارترین انواع انگور برای مصرف تازه است و کیفیت بسیار منحصر به فردی دارد. انگور بلند و سبز بسیار روشن و سرشار از مواد مغذی و فواید است.
انگور عسگری ایرانی کوچک، گرد، زرد و شیرین و آبدار است. این انگورهای خوشمزه همچنین بدون هسته هستند و برای آب و هوای سرد و معتدل زمستانی عالی هستند. این انگور را بهتر است تازه میل کنید و کاربردهای دیگری نیز دارد. برخی نیز آن را خشک می کنند تا کشمش درست کنند و یا از برگ های درشت سبز آن برای تهیه غذای ایرانی دلمه استفاده می کنند. این گونه شگفت انگیز تنها یکی از انواع انگور ایرانی است که به بازارهای داخلی و بین المللی ارسال می شود.
این انگور پوست بسیار نازک و لطیفی دارد که باعث میشود فروش آن در تاریخ کمی کوتاهتر شود. بهترین آنها در مناطقی با آب و هوای گرم و نیمه مرطوب کشت می شود و در اواخر بهار برداشت می شود.
اول از همه، ایران میزبان انواع مختلفی مانند انگور عسکری است. یک دسته کامل از انگورهای بی دانه و قرمز و سبز با فواید سلامتی فراوانی کشت می شود. انگور ایرانی نیز بیشتر در مزارع روباز ارگانیک کشت می شود.
این میوههای ارگانیک مملو از پتاسیم، کلسیم، پروتئین و ویتامینهای A، B و C هستند. فواید دارویی زیادی مانند فشار خون، بیماریهای قلبی، یبوست و دیابت برای این انگور وجود دارد.
بیشتر انواع انگور پوست بسیار لطیفی دارند و نیاز به مراقبت ویژه دارند و یا در غیر این صورت کبودی های حین حمل و نقل را کاهش می دهند. بسته ها همچنین باید انگور را از تماس با هوای تازه محافظت کنند. تماس مداوم با هوای تازه، در نتیجه طول عمر آن را کاهش می دهد.
این بسته ها از پلاستیک و مقوا ساخته شده و در اندازه ها و ظرفیت های مختلف برای انواع مختلف انگور عرضه می شود.
انگور عسکری به دلیل کیفیت و طعم شگفت انگیزش در سراسر جهان محبوبیت دارد. کشورهایی مانند روسیه، عراق و سوریه بزرگترین مشتریان این انگور هستند.
در کشورهای اتحادیه اروپا نیز علاقه زیادی به آنها وجود دارد. شیراز و کاشمر این انگور را در مقیاس تجاری تولید می کنند و بزرگترین صادرکننده آن نیز هستند. کشاورزان ایران از محبوبیت این انگور در سراسر جهان اطلاع دارند و در تلاش برای افزایش تولید خود هستند.
این انگور هم به صورت تازه و هم به صورت کشمش به کشورهای خارجی صادر می شود. عراق بزرگترین واردکننده این انگور است و پس از آن روسیه و امارات متحده عربی قرار دارند.
صادرات انگور یا کشمش سومین صادرات غیرنفتی مهم ایران پس از فرش و پسته است. رقم عسکری با کیفیت بالا و طعم فوق العاده جایگاه ویژه ای در بین انگورهای ایرانی تولیدی و صادراتی دارد. این انگور محبوب است و حتی در کشورهای اروپایی هم برای آن مشتری وجود دارد
عوامل زیادی بر قیمت های بین المللی ارقام انگور ایرانی در سراسر جهان تأثیر می گذارد. اولین و مهمترین عامل رقم انگور است.
زیرا برخی از انواع خاص دارای نرخ بهره کمتر و تقاضای بالاتر و در نتیجه گرانتر هستند. همچنین فصل برداشت می تواند بر قیمت نهایی تأثیر بگذارد، زیرا همه میوه ها معمولاً در فصل برداشت اولیه ارزان تر هستند.
عامل مهم دیگر کیفیت محصول نهایی است که به آب و هوا، کیفیت خاک و بسیاری موارد دیگر بستگی دارد. همچنین هزینه حمل و نقل نیز بر قیمت انگور ایرانی در سراسر جهان تأثیر خواهد گذاشت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.