طرز تهیه سرکه انگور سیاه ساده و بدون مخمر با روشی آسان

سرکه انگور سیاه از انواع محصولات تولیدی از انگور می باشد و همواره توصیه می شود که سرکه به صورت ساده و بدون مخمر تهیه شود که در این صورت از سلامت کافی برخوردار خواهد بود و باید به روشی درست تهیه شود تا در نتیجه از کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی برخوردار باشد و دچار کپک و بوی بد نیز نشود.

البته برای داشتن سرکه انگور با کیفیت باسد از متریال اولیه با کیفیت نیز استفاده نمود و مراجعه به وب سایت ها و هم چنین فروشگاه های اینترنتی از راه های خرید این محصول از مراکز معتبر و با قیمتی ارزان و به صرفه می باشد.

طرز تهیه سرکه انگور سیاه ساده و بدون مخمر با روشی آسان

طرز تهیه سرکه انگور سیاه ساده و بدون مخمر

طرز تهیه سرکه انگور سیاه ساده و بدون مخمر تهیه سرکه انگور سیاه ساده و بدون مخمر از بهترین روش های تهیه این مدل سرکه است که البته به فراوانی نیز از این روش بهره برده می شود و رنگ انگور تاثیر مستقیم بر رنگ سرکه دارد به عبارتی استفاده از انگور زرد و سبز موجب تولید سرکه سفید شده و در صورتی که انگور قرمز باشد سرکه به رنگ تیره یا همان سیاه در می آید و شیرین بودن انگور موجب با کیفیت تر شدن سرکه می شود.

معمولا سرکه در ابتدای پاییز تولید می شود و باید مقداری مناسب آب و انگور با هم ترکیب شده و تمامی مراحل به درستی طی شوند، برای این کار باید دانه های انگور می بایست از آن جدا شود البته قابل از این کار باسد انگور ها شسته شود و پس از جدا کردن هسته باید به کمک دست اقدام به له کردن انگورها نمود البته اگر مقدار انگورها از زیاد باشد باسد به کمک دستگاه های غذاساز این کار را انجام داد.

با له نمودن انگور موجب می شود که سرعت تخمیر آن نیز افزایش یابد بعد از این مرحله باید در وهله هایی مخصوص انتقال داد و باید دبه های مربوطه دارای رنگی تیره باشد و مانع از تابش مستقیم نور خورشید بر روی آن شد دبه ها در صورتی که شفاف باشند می توان به وسیله پارچه و یا پلاستیک تیره آن را پوشاند و در صورتی که انگور شیرین تر باشد باید نیزان آب بیشتری به دبه ها اضافه شود.

وقتی آب به انگور افزوده شود موجب می شود که واکنش هایی میان انگور و آب رخ دهد و این موضوع موجب می شود کف بر روی آن ایجاد شود به همین دلیل موحب سرریز شدن محتویات دبه خواهد شد به همین دلیل باید نباید دبه ها به طور کامل پر شوند و علاوه بر این نباید سر آن ها به طور کامل بسته شوند، و فقط باید به گونه ای بسته شود که هوا بتواند به آن وارد شود زیرا برای انجام عمل تخمیر می بایست هدا نیز وجود داشته باشد.

در صورتی که در دبه به طور کامل بسته شود موجب می شود حشراتی مانند پشه در اطراف آن دیده شود و این عمل بعد از پنج یا شش روز انجام می شود بعد از گذشت حدود یک هفته سطح انگور بالا می آید که در این صورت باید اقدام به هم زدن آن نمود و این کار باید در حدود سه بار انجام شود و وجود هوایی مناسب و معتدل موجب می شود که سرکه ظرف یک ماه تولید شود و انگور های شل و له شده ته نشین شوند.

در صورتی که محتویات دبه از غلظت بالایی برخوردار باشد مانع از ایجاد کپک بر روی سطح آن نی شود و مایع رقیق موجود در دبه موجب می شود که کپک هایی سفید رنگ بر روی سطح آن ایجاد شود، و تغییر رنگ به صورت کرم و قهوه ای موجب می شود که سرکه ای مرغوب تر ایجاد شود.

البته باسد به این نکته توجه نمود که در طی مراحل تولید سرکه می بایست به آن آب اضافه کرد که طعم تلخ ایجاد شده در آن به طعم ترش تبدیل شود، وفتی حدود دو یا یه ماه از زمان ریختن انگورها در دبه گذشت باید تفاله های انگور از آب آن جدا شود و در ظرف های شیشه ای مخصوص ریخت البته در این مرحله نیز نباید در شیشه را محکم کرد.

در این مرحله باسد به زور کامل سرکه ترش شود و باسد تفاله های جدا شده به طور کامل فشار داد تا آب آن جدا شود و برای این کار می توان از توری و یا سبدهای مخصوص استفا ده نمود، و بعد از حدود ۷ روز ذراتی در ته شیشه مشاهده می شود که البته این ذرات نیز باید از سرکه جدا شود و در شیشه ای تمیز ریخته و به دور از نورخورشید نگهداری کرد.

در زمان تهیه سرکه برخی اقدام به اضافه نمودن مخمر و یا نان خشک می کنند که در این صورت اصلا مورد تایید نمی باشد.

طرز تهیه سرکه انگور سیاه با روشی آسان

طرز تهیه سرکه انگور سیاه با روشی آسان امروزه روش هایی بسیار ساده و امتحان شده برای تولید سرکه انگور سیاه با روش بسیار ساده وجود دارد که موجب شده است که بتوان به راحتی و با کمترین امکانات سرکه انگور خانگی تولید نمود برای این کار باید انگور را شست و له کرد و بعد در درون یک ظرف بسیار بزرگ باید بریزیم و روی آن یک پلاستیک و یا یک پارچه بسیار نازک بیندازیم تا محتویات درون تشت و یا ظرف غرق بکند و باید محیطی که ظرف در آن قرار می گیرد می بایست متعادل بوده و به عبارتی دمایی معادل ۲۵ درجه سانتیگراد داشته باشد.

و بعد از ۴ روز محتویات درون تشت مزه ای ترش به خود گرفته است بعد از این باسد مقداری آب ولرم به آن اضافه کرد، بعد از این مدت بر روی انگور ها پشه هایی ریز ایجاد می شود که به مگس سرکه شهرت دارد و بعد از گذشت یک ماه سرکه تولید شده که با جدا کردن ناخالصی از آن موجب تولید مایعی بسیار شفاف می شود.

و باید به این نکته توجه داشت که سرکه طبع سرد و خشک دارد و وجود املاح معدنی فراوان در آن موجب شده است سرشار از املاح و ویتامین ها بوده به همین دلیل انرژی بسیاری نیز داشته باشد و در رفع جرم دهان و لثه موثر باشد و نوعی ماده سفید کننده دندان به شمار آید و استفاده از بخور آن در سرماخوردگی بسیار تاثیر گذار می باشد.

ناگفته نماند که سرکه دارای خواص ضدعفونی کنندگی و هم چنین پاک کنندگی بسیار بالایی بوده و در ضمن موجب دفع سموم از بدن می شود و موجب سوزاندن چربی های بدن می شود و استفاده از آن برای افراد چاق و هم چنین افرادی که چربی خون بالایی دارند سفارش می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما