خواص انگور سبز ریز و انواع آن با طبع گرم یا سرد

خواص انگور سبز ریز و تازه بسیار فراوان است ، همچنین انواع مختلف ان با طبع گرم یا سرد وجود دارند که به ان خواهیم پرداخت.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

خواص انگور سبز ریز و انواع آن با طبع گرم یا سرد

خواص انگور سبز ریز

خواص انگور سبز ریز یکی از بهترین و خوشمزه ترین میوه های جهانن انگور می باشد که حتی نام ان در قران نیز امده است و به عنوان میوه ی بهشتی از ان نام برده شده است.

انگور دارای خواص بسیار زیادی است و انواع گوناگونی دارد از جمله :

انگور سبز

انگور یاقوتی

انگور کشمشی

انگور فخری

انگور صاحبی

و حتی انگور صورتی

انگور های سبز طعم های مختلفی دارند که بعضی از ان ها شیرین و بعضی دیگر ترش هستند ، همچنین این انگور ها از نظر اندازه نیز متفاوت می باشند که در اندازه های کوچک و بزرگ هستند که انگور های دانه ریز که به شکل گرد و یا بیضی هستند در بازار بیشتر یافت می شود.

کشور های افغانستان به ویژه انگور هرات و همچنین انگور حسینی ایران از جایگاه خوبی برخوردار است.

انگور های سبز در مقایسه با سایر میوه ها از قند بیشتری برخوردار است ، اما در عین حال فیبر و انتی اکسیدان های قوی را دارا می باشند.

انگور سبز علاوه بر طعم خاص و همه پسندش حاوی مواد مغذی زیادی نیز است که قابلیت انتقال انواع ویتامین ها ، انتی اکسیدان ها ، و همچنین فیتو کمیکال های ضروری را به بدن شما دارد.

انگور سبز از نظر ارزش غذایی نیز بسیار مطلوب می باشد به گونه ای که این انگور ها دارای مواد مغذی گیاهی هستند و سبب می شود که بدن عملکرد های خود را در بهترین حالت ممکن نگه دارد و همچنین مصرف یک وعده ی انگور سبز می تواند حدود 4 درصد از نیاز روزانه ی بدن ما را به ویتامین c فراهم اورد به طوری که مصرف کم این ماده مغذی امکان دارد منجر به بیماری اسکوروبوت شود که در نتیجه ی این بیماری سبب ایجاد خستگی مفرط ، التهاب لثه ، درد مفاصل و همینطور خون مردگی و افتادن دندان ها شود ، کودکانی هم که دچار کمبود ویتامین c هستند در معرض خطر ابتلا به اختلالات استخوانی هستند.

از دیگر فواید انگور سبز ریز می توان به نکات زیر اشاره کرد:

خواص بینظیر انگور سبز در کاهش کلستررول :

به دلیل ترکیبات مغذی که درون انگور سبز وجود دارد سبب کاهش در جذب کلسترول می شود به گونه ای که از طریق این مواد مغذی از بدن در مقابل افزایش سطح کلسترول محافظت می کند.

خواص انگور در دمان فشار خون:

انگور سبز از پتاسیم بالایی بربرخوردار است و همینطور که می دانید با افزایش مصرف پتاسیم سبب کاهش اثرات منفی سدیم می شود و به افرادی که دچار فشار خون هستند کمک می کند.

همچنین این انگور حاوی فیبر بالایی نیز است که فیبر موجود در ان سبب کمک و بهبود سلامت قلب و فشار خون می شود.

انگور دارای خواص انتی اکسیدانی برای جلوگیری از بروز بیماری های مزمن:

انتی اکسیدان های موجود در انگور باعث ترمیم اسیب های ناشی از رادیکال های ازاد می شود ، خوب است که بدانید رادیکال های ازاد می تواند سبب ایجاد بیماری های مزمنی مانند دیابت ، بیماری های قلب و هممچنین سرطان شوند و انگور به دلیل دارا بودن انتی اکسیدان می تواند از بروز این بیماری ها جلوگیری کند به همین دلیل پزشکان بسیار توصیه می کنند که بهتر است در رژیم غذایی خود از انگور نیز استفاده کنید.

جالب است که بدانید انگور بیشتر از 1600 ترکیب گیاهی مفید را در خود جای داده و همینطور بیشتر انتی اکسیدان ها در پوست و هسته انگور قرار گرفته اند.

سلامت روان و بهبود حافظه با انگور سبز:

اگر شما هم حواستار تقویت حافظه و سلامت مغز و اعصابتان هستید مصرف انگور را فراموش نکنید، همچنین افراد مسن و کسانی که دچار الزایمر و یا همان فراموشی شده اند برای تقویت حافظه ی خود باید مصرف انگور را به صورت روزانه در رژیم غذایی خود قرار دهند.

خواص انگور در سلامت قوای چشم و بینایی:

انگور حاوی بعضی از مواد شیمیایی و یک ماده ی مغذی به نام رزوراتول است که ابن ماده از سلول های شبکیه در مقابل اشعه ی ماوراء بنفش محافظت می کند و همچنین سبب محافظت از چشم در برابر گلوکوم و اب مروارید نیز می شود.

خواص انگور سبز در سلامت استخوان:

انگور سبز دارای مواد معدنی همچون کلسیم ، پتاسیم ، منیزیم ، منگنز ، فسفر و ویتامین k می باشد که همگی این مواد بر سلامت استخوان ها نقش موثری دارند.

علاوه بر این مصرف انگور باعث می شود که انسان کلسیم بیشتری جذب کرده و استخوان های محکم و سالم تری داشته باشند و از پوکی استخوان در سنین بالا جلوگیری می کند.

همچنین انگور در افرادی که دچار شکستگی استخوان شده اند نیز تاثیر خوب و مثبتی می گذارد.

خواص ویژه ی انگور سبز در بهبود بیماری های ویروسی و عفونت ها:

ترکیبات مختلفی در انگور سبز وجود دارد که از بدن در مقابل ویروس ها و عفونت های باکتریایی محافظت به عمل می اورد و حتی با انها به نبرد و مقابله می پردازد.

انگور منبع بسیار عالی نیز بررای تامین ویتامین c است که این ویتامین با تاثیرات شگرفی که بر سیسم ایمنی بدن می گذارد و سبب تقویت ان می شود تا بدن در مقابل بیماری ها قوی شود.

همینطور عصاره ی پوست انگور به مقابله در برابر ویروس های انفولانزا ، تبخال و ابله مرغان کمک شایانی می کند.

ویتامین k موجود در انگور سبز علاوه بر کمک در بهبود سلامت لاستخوان ها در لخته شدن خون نیز نقش مهمی دارد ، شما می توانید با مصرف به اندازه ی انگور سبز از مبتلا شدن به بیماری سرخرگ تاجی و کلسیفاکسیون شریانی در امان بمانید.

طبع انگور سبز

طبع انگور سبز همانطور که در ابتدای متن به ان اشاره کردیم انگور ها انواع گوناگونی دارند که هر یک دارای طبع مختص به خود می باشد برای مثال :

انگور یاقوتی که نوعی انگور زود رس است و به رنگ قرمز می باشد دارای طبعی گرم و تر است.

انگور کشمشی که اغلب به رنگ زرد و مایل به قرمز است دارای طبیعتی گرم است.

انگور فخری که نوعی از انگور است که به دانه هایی درشت به رنگ قرمز دارد و طبع ان گرم می باشد.

انگور سبز که انگور عسگری نیز نامیده می شود و بیشتری در باغچه های منازل و باغ ها دیده می شود و به اسانی امکان پرورش را دارد برخلاف سایر انگور های ذکر شده دارای طبعی سرد است.

انگور صاحبی نیز همانند انگور سبز طبعی سرد دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما